Het team van Coen Knook

Maak kennis met ons team

Coen Knook

Naamgever en oprichter.

Tot een decennia geleden zelf akkerbouwer en de kans gekregen om zich in het advieswerk te ontwikkelen. Door brede praktijkervaring heden ten dage allround gecertificeerd adviseur en bemiddelaar. Lid van de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs en geregistreerd in het BAS-register van LNV. Vervult diverse maatschappelijk functies bij instellingen/organisaties die indirect verbonden zijn met de agrarische sector.

Arjan Zant

Vanuit een stageperiode in 2010 aan het advies en bemiddelingswerk blijven hangen. Heeft zich van daaruit ontwikkeld tot specialist veehouderij. Vandaag de dag combineert Arjan het werk voor ons kantoor met zijn eigen melkveehouderijbedrijf. Een mooie combinatie om up-to-date te blijven en een maximale vertaalslag te maken tussen wet- en regelgeving en de praktijk.

Martine Doodeman

Binnendienst medewerker

Om een kantoor optimaal draaiende te houden is een goede binnendienstmedewerker nodig. Martine heeft affiniteit met de agrarische sector en ondersteunt Coen en Arjan op allerlei gebied. Kortom: met haar praktische instelling is zij voor velen het eerste aanspreekpunt.